Parvekelasituksen trendit vuonna 2024

Vuonna 2024 parvekelasitusten trendit tulevat keskittymään yhä enemmän monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja esteettiseen sekä vastuulliseen suunnitteluun. Tässä muutamia ennustettuja trendejä:

1. Kestävät materiaalit: Kasvava kiinnostus kestävyyteen ja ympäristöystävällisyyteen tulee näkymään myös parvekelasituksissa, joissa käytetään entistä enemmän kierrätettyjä ja kestäviä materiaaleja, kuten alumiinia ja lasia. Näin myös meillä!

2. Monitoimiparvekkeet: Parvekkeiden muuntaminen monikäyttöisiksi tiloiksi on trendikästä. Parvekelasituksen avulla voidaan luoda lisätilaa, jota voidaan käyttää esimerkiksi työhuoneena, kasvihuoneena tai rentoutumisalueena.

3. Tyylikkäät ja minimalistiset designit: Yksinkertaiset ja tyylikkäät designit, jotka sulautuvat saumattomasti ympäröivään arkkitehtuuriin, ovat suosittuja. Minimalistinen muotoilu ja selkeät linjat tuovat modernin ilmeen parvekkeille.

4. Sisustuselementit parvekelasituksissa: Parvekelasituksissa tullaan jatkossa näkemään enemmän integroituja sisustuselementtejä, kuten LED-valaistusta, kasvien ripustusmahdollisuuksia tai äänijärjestelmiä, jotka lisäävät viihtyisyyttä ja käyttömukavuutta.

5. Henkilökohtaisuus ja räätälöitävyys: Kasvava tarve yksilöllisyyteen ja henkilökohtaisuuteen voi näkyä myös parvekelasituksissa. Mekin tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä lasitusratkaisuja asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan!

6. Väreillä vaihtelua: Väreillä voit luoda mielenkiintoisia visuaalisia efektejä. Parhaimmillaan parvekelasitus istuu saumattomasi rakennukseen parantaen sen ulkonäköä huomattavasti. Voit valita joustavasti profiilien värit kaikissa RAL-sävyissä. NIKA-parvekelaseihin on saatavissa myös erivärisiä laseja joustavasti makusi mukaan.

Näiden trendien avulla parvekelasitukset voivat tarjota entistä monipuolisempia ja mukavampia ulkotiloja, jotka täyttävät käyttäjien tarpeet ja odotukset. Tutustu meidän parvekelasivaihtoehtoihin täältä!


SOITA