Miksi valita juuri NIKA-lasituotteet?

Miksi valita juuri NIKA-lasituotteet? Kerromme tässä artikelissa viisi erinomaista syytä valita juuri NIKA kumppaniksi pienempiin ja isoihin lasitusprojekteihin.

1. Lasituotteita ammattitaidolla ja pitkällä historialla

Saneerausprojektit hoituvat kauttamme avaimet käteen -periaatteella. Uudiskohteiden lasitukset tarjoamme jälleenmyyjiemme kautta. Tarjoamme jälleenmyyjille myös suunnittelupalvelun, jolla varmistamme, että lasitusratkaisut ovat aina tarkoituksenmukaisia ja turvallisia. Tarjoamme parvekelasitusten lisäksi liukulasit, alumiinikaiteet sekä terassilasit.

2. Kotimaisuus & ympäristöystävällisyys

Kaikki lasituotteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Lahdessa. Meillä on pitkät teolliset perinteet ja poiketen lähes kaikista muista toimialallamme, oma lasitehtaamme valmistaa tuotteissamme käytetyt lasit. Näin varmistamme lasien turvallisuuden. Lisäksi oma lasituotanto tuo toimintaamme nopeutta, ketteryyttä ja kustannusetua. Työntekijämme ovat ylpeitä ammattitaidostaan ja monella heistä on yli 30 vuoden ura takanaan lasitehtaallamme.

NIKA on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tuotannon sivuvirrat kierrätetään sataprosenttisesti ja käytämme tuotannossamme mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä raaka-aineita. Olemme lasitusalan edelläkävijä. Esimerkiksi omat digitaaliset suunnittelu- ja tuotannonohjausjärjestelmämme ovat pitkälle kehittyneitä ja tuovat toimintaamme tehokkuutta ja toimintavarmuutta.

3. Kilpailukykyinen hinta

Lasituotteiden hinnat koostuvat useista eri tekijöistä, jotka vaikuttavat kokonaiskustannuksiin. NIKAn lasituotteet tehdään aina yksilöllisesti, eli jokainen kokonaisuus on uniikki, jonka ammattilainen on suunnitellut. Tarkemman hinta-arvion työlle saat pyytämällä meiltä tarjouksen.

4. Pienen toimijan etuna joustavuus & ketteryys:

On kyseessä sitten korjausrakentaminen, uudisrakentaminen, parvekelasitus taloyhtiöihin tai parvekelasien huolto, olemme joustavin ja ketterin kumppani. Pienen toimijan etuna pystymme toimittamaan räätälöidyt ja yksilölliset ratkaisut asiakkaan tarpeet edellä.

5. Takuu ja asennusvastuu

Toimitamme esimerkiksi parvekelasitukset aina asennusvalmiina, joten voit luottaa meidän ammattilaisten tekemään työhön. Haastavampienkin kohteiden asennustyöt onnistuvat mutkattomasti. Tuotteiden takuuaika valmistus- ja materiaalivirheiden osalta on viisi (5) vuotta. Silikonitiivisteiden osalta takuu on kaksi (2) vuotta.

Jos yllä näkyvät kohdat vaikuttivat hyvältä ja voisimme olla projektiisi sopiva kumppani, ota meihin rohkeasti yhteyttä!


SOITA