Meistä

Lasitusten edelläkävijä vuodesta 1988

Kun NIKA:n perustaja Niilo Karhu keksi parvekelasituksen yli 30 vuotta sitten, lasitettu parveke oli vielä luksusta. Tänä päivänä olemme toimialamme edelläkävijä ja toimitamme parveke- ja terassilasit niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.

Oscar 5

Nerokkaan yksinkertainen

NIKA-tuotteiden yksityiskohtia on hiottu lukemattomia kertoja. Nykyään ne ovatkin nerokkaan yksinkertaisia, kestäviä ja samalla luotettavia. NIKA tarjoaa korkealaatuisen lasitusratkaisun niin julkisten rakennusten ja yritysten kuin myös kerros- ja omakotitalojen julkisivuihin ja parvekkeille.

Pitkäikäisiä tuotteita kertakäyttökulttuuria vastaan

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat pitkäikäisiä. Näennäisesti eri lasitukset voivat olla hyvin saman näköisiä, mutta erot piilevät komponenttien laadussa ja suunnittelun yksityiskohdissa. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja lanseeraamme uusia entistä parempia tuotteita. Viimeaikaisia tuoteuudistuksiamme on uusi paranneltu NIKA -supreme parvekelasitus sekä uusi yläkantoinen kääntyvä terassilasitus.

Teolliset perinteet omassa tuotannossa Lahdessa

Poiketen lähes kaikista muista toimialallamme, oma lasitehtaamme valmistaa tuotteissamme käytetyt lasit. Oma lasituotanto tuo toimintaamme nopeutta, ketteryyttä ja kustannusetua. Työntekijämme ovat ylpeitä ammattitaidostaan ja monella heistä on yli 30 vuoden ura takanaan lasitehtaallamme. Tuotteemme valmistetaan lähes yksinomaan Suomessa alihankituista komponenteista ja materiaaleista. Tuotteitamme jälleenmyydään ja asennetaan Suomessa koko maan kattavalla alueella, mutta myös Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Havainnoilliset 3D-mallinnukset

Vaikka kunnioitamme perinteitä, katseemme on silti jatkuvasti tulevaisuudessa. Toimintamme nojaa moderneihin digitaalisiin ratkaisuihin: omat suunnittelu- ja tuotannon ohjausjärjestelmämme ovat pitkälle kehittyneitä. Asiakkaillemme modernit järjestelmämme näkyvät esimerkiksi informatiivisten tarjousten muodossa: tarjoustyökalumme luo mittatilaustuotteesta aina havainnollistavan 3D-kuvan.

   

Ostamalla kotimaisen tuotteen tuet suomalaista työtä ja tuotteen jäljitettävyys sekä tuotantoketjun läpinäkyvyys on hyvä.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Tuotantomme sivuvirrat kierrätetään sataprosenttisesti ja käytämme tuotannossamme mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä raaka-aineita. Esimerkiksi alumiini on arvometalli, jonka kierrätysaste on hyvin korkea. Myös osa muovikomponenteistamme valmistetaan kierrätysjakeista. NIKA-lasituksissa käytettävät materiaalit kestävät hyvässä kunnossa useita kymmeniä vuosia.

kommentti

”Minulle on tärkeää, että olen töissä yhtiössä, jossa ympäristöasioita arvostetaan. NIKA:n tuotteet  tehdään isolta osin kierrätysjakeista, ja parvekelasitukset ovat jo itsessään ovat ympäristöteko. Ne säästävät rakennuksen energiankulutuksessa ja niiden elinkaari on vuosikymmeniä."

Jenna Korhonen, Taloushallinto

jenna nika

NIKA on osa Aluroll-konsernia

Suomalainen Aluroll-konserni omistaa Lukkan ja NIKA brändit, joilla se valmista parveke- ja terassilasitustuotteita. Konsernin tuotteita myyvät jälleenmyyjät ympäri Suomea. Konserniin kuuluu Nika Lasitus Oy, joka toteuttaa parvekelasitusten saneerausprojekteja pk-seudulla, sekä Nika Inglasning Ab, joka myy NIKA-tuotteita Ruotsissa.

Tavoitteenamme on palvella ja tukea jälleenmyyjiämme sekä loppuasiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Kerro meille, miten voimme parantaa toimintaamme – kehitämme kokoajan toimintaamme asiakas kaiken keskiössä. Palautteen voit lähettää myynti@aluroll.fi tai soittaa 020 734 3450.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella uudiskohteen projetista tai saneerauskohteesta? Ota yhteyttä, niin autamme nopeasti.

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  NIKA – vastuullinen kumppani parvekelasituksiin

  Vastuullisuus on laaja ja keskeinen arvo parvekelasien valinnassa, ja se ohjaa kaikkia toimiamme. NIKAlle vastuullisuus merkitsee monia asioita, joiden ansiosta voimme ylpeänä kutsua itseämme vastuulliseksi kumppaniksi niin isoihin kuin pienempiinkin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää

  NIKA – vastuullinen kumppani parvekelasituksiin

  Vastuullisuus on laaja ja keskeinen arvo parvekelasien valinnassa, ja se ohjaa kaikkia toimiamme. NIKAlle vastuullisuus merkitsee monia asioita, joiden ansiosta voimme ylpeänä kutsua itseämme vastuulliseksi kumppaniksi niin isoihin kuin pienempiinkin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää

  Parvekelasituksen hankkiminen taloyhtiöön – 10 kysymystä ja vastausta

  Taloyhtiöön kannattaa hankkia yhtenäiset parvekelasit monestakin eri syystä. Koostimme tähän artikkeliin 10 kysymystä ja vastausta aiheeseen liittyen, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen taloyhtiönne puolesta.

  Lue lisää

  Miksi valita juuri NIKA-lasituotteet?

  Miksi valita juuri NIKA-lasituotteet? Kerromme tässä artikelissa viisi erinomaista syytä valita juuri NIKA kumppaniksi pienempiin ja isoihin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää


  SOITA