PARVEKELASIEN HANKINTA

NIKA-lasitukset

NIKA-lasitus tuo kotiin mukavasti lisätilaa ja pidentää kesäkautta etenkin keväällä sekä syksyllä. Lasitus suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta talviaikaan, jolloin parvekkeesta tai terassista voi luoda tunnelmallisen tilan kaamokseen. Herätä parvekkeesi tai terassisi uuteen aikakauteen ja valitse kotimainen lasitus.

Internetresoluutio-7

Näin ostat NIKA-parvekelasituksen

1. Ota yhteyttä
Ota yhteyttä meihin tai suoraan paikalliseen NIKA-jälleenmyyjääsi.

Jos asut taloyhtiössä, selvitä ennakkoon taloyhtiöltäsi, millainen lasitus kohteeseen on mahdollista toteuttaa ja millaisia määräyksiä esimerkiksi taloyhtiöllä on lasitukseen liittyen. Lasitukset suunnitellaan aina tapauskohtaisesti paikallisiin olosuhteisiin sopiviksi. Lasin valinnassa otetaan huomioon tuuli- ja sääolosuhteiden lisäksi esimerkiksi paikalliset rakennusmääräykset.

2. Parvekelasituksen suunnittelu
Yhteydenottosi jälkeen, suunnittelijamme suunnittelee parvekkeen lasituksen toiveidesi ja kohteen ominaisuuksien mukaan. Voit tilata NIKA:n myyjän tai jälleenmyyjän myös ilmaiselle mittaus- ja kartoituskäynnille, jolloin voit suunnitella parvekelasituksia yhdessä asiantuntijan kanssa. Lasituksesta voidaan luoda 3D-havainnekuvat, mikä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista.

Parhaimmillaan parvekelasitus istuu saumattomasi rakennukseen parantaen sen ulkonäköä huomattavasti. Voit valita joustavasti profiilien värit kaikissa RAL-sävyissä. NIKA-parvekelaseihin on saatavissa myös erivärisiä laseja joustavasti makusi mukaan.

Saatat tarvita parvekkeellesi myös uuden kaiteen. Kaiteissa sinulla on laajasti valintamahdollisuuksia. Kaideratkaisuissa NIKA tarjoaa valittavaksesi useita käsijohdevaihtoehtoja. Kaidetyypiksi on valittavana tolpaton kaide sekä tolpallinen laatan otsaan tai laatan päälle asennettava kaide. Kaiteeseen voidaan valita lukuisia eri koristeputkivaihtoehtoja. Kaideverhous voi olla lasia haluamassasi värissä tai rakennuslevyä. NIKA-kaiteet voidaan toteuttaa siis hyvin joustavasti toiveidesi mukaisesti.

3. Parvekelasien kustannusarvio
NIKA:lla parvekelasitukset toteutetaan mittatilaustyönä, joten jokainen parvekelasitus on erihintainen. Parvekelasituksen hinta muodostuu työn, tuotteen ja lisäpalveluiden yhteissummana. NIKA:n asiantuntijat ja jälleenmyyjät pystyvät antamaan tarkan ja sitovan hintatarjouksen maksuttoman arviointikäynnin yhteydessä.

Kokonaiskustannukseen vaikuttaa lisäksi lasien ominaisuudet ja väri sekä ympäröivät rakenteet ja niistä riippuva asennustapa. Näennäisesti parvekelasitukset voivat muistuttaa toisiaan, mutta käytännössä niiden suunnittelu, yksityiskohdat ja komponentit eroavat melko paljon.

Parvekelasien hankintaan kannattaa myös harkita rahoitusvaihtoehtoa, jolloin kustannukset saa kätevästi jaettua itselle sopiviin kuukausieriin. Lisää parvekelasituksen rahoitusvaihtoehdoista voit lukea täältä.

4. Parvekelasien asennus
Lasitukset asennetaan sovittuna ajankohtana. Lasituksen toimitusaika on vuodenajasta riippuen yleensä vähintään 6 viikkoa. Asennus kestää 1-3 päivää.

Kesä on lasitusten sesonkiaikaa ja aikataulut ovat tyypillisesti kesällä hieman muita vuodenaikoja pidemmät. Parvekelasituksen hankinta kesäajan ulkopuolella saattaakin olla mainio vaihtoehto. Parvekelasituksen hankintaan talvella ei ole mitään estettä!

Nika-customerservice

Saat valintaasi apua ja vinkkejä asiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko NIKA-tuotteista? Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä - palvelemme yksityisasiakkaita kaikissa kanavissa.

Pääkaupunkiseutu
Teijo Maaninka
Kuluttajat
puh. 050 5593 994
teijo.maaninka@nika.fi

Muu Suomi
Katso lähin jälleenmyyjäsi.

  Usein kysytyt kysymykset

  Turvallinen parvekelasitus täyttää viranomaisvaatimukset ja sillä on tarvittavat suoritusarvot. Meille NIKA-tuotteiden turvallisuus on prioriteetti. NIKA-parvekelasitukset ovat kotimaassa valmistettuja CE merkittyjä tuotteita. Parvekelasitukset ja terassilasitukset ovat testattu VTT:llä EN12211-tuulenpainetestin ja EN12600-iskutestin mukaisesti. Parvekelasituksissa käytetyt lasit ovat karkaistua turvalasia.
  Lisäksi on erittäin oleellista, että lasitukset suunnitellaan tapauskohtaisesti paikallisiin olosuhteisiin ja rakenteisiin sopiviksi. Lasin paksuuden valintaan vaikuttavat tuuli- ja sääolosuhteet sekä paikalliset rakennusmääräykset.

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  Parvekelasituksen trendit vuonna 2024

  Vuonna 2024 parvekelasitusten trendit tulevat keskittymään yhä enemmän monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja esteettiseen sekä vastuulliseen suunnitteluun.

  Lue lisää

  Parvekelasituksen trendit vuonna 2024

  Vuonna 2024 parvekelasitusten trendit tulevat keskittymään yhä enemmän monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja esteettiseen sekä vastuulliseen suunnitteluun.

  Lue lisää

  Mitä lupia parvekelasitus vaatii?

  Kun harkitset parvekelasituksen asentamista, on ensisijaisen tärkeää ottaa huomioon taloyhtiön luvat ja määräykset. Alla muutamia …

  Lue lisää

  Milloin on aika vaihtaa vanhat parvekelasit uusiin?

  Parvekelasituksen ansiosta parvekkeesi muuntautuu ylimääräiseksi huoneeksi, joka kutsuu sinut nauttimaan raikkaasta ilmasta aikaisesta keväästä pitkälle …

  Lue lisää


  SOITA