Julkisivuremontti

Oma parvekelasivalmistus tuo toimitusprosessiimme ketteryyttä, nopeutta ja kustannusetua.

Projektiasiakkaille -> Julkisivuremontti

Parvekelasit saneerauskohteisiin

Parvekkeiden remontointi parvekkeellisissa taloyhtiöissä on tärkeä osa julkisivuremonttia ja työ kannattaa antaa ammattilaiselle. Laatu ja asiakastyytyväisyys ovat olleet toimintamme kulmakiviä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat siitä todisteena. NIKA:n edustaja on asiantuntija, joka osaa yhdistää asiakkaan toiveet sekä oman kokemuksensa ja tuotetuntemuksensa toimivaksi kokonaisuudeksi.

NIKA on kustannustehokas edelläkävijä
NIKA-parvekelasit valmistetaan omassa tehtaassamme Lahdessa. Poiketen lähes kaikista muista parvekelasivalmistajista, oma lasitehtaamme valmistaa parvekelasituksissa käytetyt lasit. Näin varmistamme niiden laadun ja turvallisuuden. Oma parvekelasivalmistus tuo toimitusprosessiimme myös ketteryyttä, nopeutta ja kustannusetua. Toimintamme runkona toimivat omat suunnittelu- ja tuotannonohjausohjelmistomme. Ne tuovat tehokkuutta ja toimitusvarmuutta toimintaamme.

Yhteistyöllä hyötyjä kaikille
NIKA toimittaa itse saneerausprojektit pk-seudulla ja kohdekohtaisesti muuallakin Suomessa. Uudiskohteet ja osan saneerauskohteista pk-seudun ulkopuolella hoitavat jälleenmyyjämme. Tarjoamme jälleenmyyjillemme suunnittelupalvelun, millä varmistetaan, että parvekelasiratkaisut ovat aina tarkoituksenmukaisia ja turvallisia. Olemme tehneet jälleenmyyjiemme kanssa yhteistyötä vuosikymmeniä ja valvomme heidän toimitusten laatua. Yhteistyömallin avulla pidämme huolen siitä, että toimintamme pysyy virtaviivaisena ja tehokkaana.

 

Näin palvelemme

Meillä on pitkä ja vankka kokemus parvekeremonteista. Kattavaan palvelukokonaisuuteemme sisältyy:

 • Asiantuntija-apua parhaiden parvekelasiratkaisujen valintaan ja suunnitteluun
 • Tuotekirjasto, josta löytyy mm. tuotteidemme kattava tekninen kuvaus
 • Kohteen tuotantomittaus
 • Tuotteiden valmistus
 • Parvekelasien asennus
 • Parvekelasien ja asennuksen takuu
 • Huoltopalvelut

Myös jälleenmyyjämme toteuttavat saneerausprojekteja. Tällöin jälleenmyyjämme vastaa:

 • Kohteen tuotantomittauksesta
 • Parvekelasien asennuksesta
 • Asennuksen takuusta
Oscar 5

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella uudiskohteen projektista tai saneerauskohteesta? Ota yhteyttä, niin autamme nopeasti.

Kristian Vanamo
Toimitusjohtaja
puh. 0504652680
kristian.vanamo@nika.fi

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  NIKA – vastuullinen kumppani parvekelasituksiin

  Vastuullisuus on laaja ja keskeinen arvo parvekelasien valinnassa, ja se ohjaa kaikkia toimiamme. NIKAlle vastuullisuus merkitsee monia asioita, joiden ansiosta voimme ylpeänä kutsua itseämme vastuulliseksi kumppaniksi niin isoihin kuin pienempiinkin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää

  NIKA – vastuullinen kumppani parvekelasituksiin

  Vastuullisuus on laaja ja keskeinen arvo parvekelasien valinnassa, ja se ohjaa kaikkia toimiamme. NIKAlle vastuullisuus merkitsee monia asioita, joiden ansiosta voimme ylpeänä kutsua itseämme vastuulliseksi kumppaniksi niin isoihin kuin pienempiinkin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää

  Parvekelasituksen hankkiminen taloyhtiöön – 10 kysymystä ja vastausta

  Taloyhtiöön kannattaa hankkia yhtenäiset parvekelasit monestakin eri syystä. Koostimme tähän artikkeliin 10 kysymystä ja vastausta aiheeseen liittyen, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen taloyhtiönne puolesta.

  Lue lisää

  Miksi valita juuri NIKA-lasituotteet?

  Miksi valita juuri NIKA-lasituotteet? Kerromme tässä artikelissa viisi erinomaista syytä valita juuri NIKA kumppaniksi pienempiin ja isoihin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää


  SOITA