Parvekelasit

Helppokäyttöinen ja tiivis NIKA-parvekelasitus tuo lisätilaa ja pidentää kesäkautta etenkin keväällä ja syksyllä.

Kuluttajille -> Tuotteet ja palvelut -> Parvekelasit

Parvekelasitus tuo tilaa elää

NIKA-parvekelasitus tuo kotiin mukavasti lisätilaa ja pidentää kesäkautta etenkin keväällä ja syksyllä. Parvekelasitus suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta talviaikaan, jolloin parvekkeesta voi luoda tunnelmallisen tilan kaamokseen. Herätä parvekkeesi uuteen aikakauteen ja valitse kotimainen NIKA-parvekelasitus. Saat valintaasi apua ja vinkkejä asiantuntijoiltamme.

NIKA-parvekelasitus on valmistettu turvallisesta karkaistusta lasista. Kotimainen liukulasijärjestelmä on pystypuitteeton ja se kestää aikaa sekä käyttöä. Korkealaatuinen ja kotimainen NIKA-lasitusjärjestelmä on luotettava valinta niin julkisivujen toteutuksiin kuin uudis- ja saneerauskohteisiin.

NIKA-parvekelasitukset ovat kotimaassa valmistettuja CE-merkittyjä tuotteita. Parvekelasitukset on testattu VTT:llä ja ovat turvallisia käyttää. Lasitukset suunnitellaan tapauskohtaisesti paikallisiin olosuhteisiin ja rakenteisiin sopiviksi. Lasin valintaan vaikuttavat tuuli- ja sääolosuhteet sekä paikalliset rakennusmääräykset.

Miksi NIKA-parvekelasitus? 

Korkealaatuiset tuotteet
Nikan lasitukset ovat turvallisia, kestäviä ja tyylikkäitä. Nikan CE-merkityt parvekelasitukset valmistetaan kotimaassa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Panostamme turvallisuuteen
Poiketen lähes kaikista muista toimialallamme oma lasitehtaamme valmistaa tuotteissamme käytetyt lasit. Näin varmistamme lasien turvallisuuden. Tuotteet on testattu VTT:llä ja niillä on viranomaisvaatimusten mukaiset suoritusarvot.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto
Tuotantomme sivuvirrat kierrätetään sataprosenttisesti ja käytämme tuotannossamme mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä raaka-aineita. Parvekelasitus pienentää tutkitusti n. 6% asunnon energiakulutusta.

Helppokäyttöinen
Lasit liukuvat kiskoilla kevyesti. Nikan yhden käden avausmekanismi on kätevä ja helppokäyttöinen.

Saat NIKA-parvekelasitukselle viiden vuoden takuun.

Vantörsvägen 275 2 (1)

Näin ostat NIKA-parvekelasit

Suunnittelijamme suunnittelevat terassin toiveidesi mukaan ja antaa hinnan sisältävän tarjouksen lasituksistasi. Halutessasi suunnittelija tekee luonasi ilmaisen suunnittelukäynnin. Suunnittelu on hyvä aloittaa ottamalla yhteyttä meihin. Asiantuntijamme ovat mukana alusta asti ja teemme juuri sinulle sopivan suunnitelman sekä tarjouksen.

Tiesithän, että voit ostaa uudet parveke- tai terassilasitukset myös rahoituksella?

Kertainvestoinnin sijaan vaihtoehtona on käyttää OP:n rahoitusta, jolla voit maksaa joustavasti niin pienet kuin suuretkin kodin hankinnat. OP:n rahoitus on tarjolla Nika Lasitus Oy:n oman myyntikonttorin (Helsinki) tilauksiin, mutta kannattaa kysyä vaihtoehtoja myös jälleenmyyjiltämme. Et tarvitse luottoon takaajia etkä vakuuksia ja voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan luoton kokonaan pois.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko NIKA-tuotteista? Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä - palvelemme yksityisasiakkaita kaikissa kanavissa.

Pääkaupunkiseutu
Sara Lundberg
Kuluttajat
puh. 050 559 3908
sara.lundberg@nika.fi

Muu Suomi
Katso lähin jälleenmyyjäsi.

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  Nika panostaa tuotteiden turvallisuuteen

  Tikkurilan kaideturman jälkeen julkisuudessa ja kulisseissa on käyty paljon keskustelua lasikaiteiden turvallisuudesta. NIKA kaiteet on …

  Lue lisää

  Nika panostaa tuotteiden turvallisuuteen

  Tikkurilan kaideturman jälkeen julkisuudessa ja kulisseissa on käyty paljon keskustelua lasikaiteiden turvallisuudesta. NIKA kaiteet on …

  Lue lisää

  Parvekelasituksen hyödyt

  Mikäli harkitset NIKA-parvekelasituksen hankintaa, alla muutamia hyötyjä, jotka toivottavasti auttavat sinua päätöksen teossa: Helppokäyttöinen, turvallinen …

  Lue lisää

  Kevät saapuu nopeammin lasitetulle parvekkeelle

  Lasitettu NIKA-parveke aikaistaa kevättä ja pidentää kesää pitkälle syksyyn. Lasitetulle parvekkeelle saat yrtit ja taimet …

  Lue lisää


  SOITA