NIKA-lasituotteet

NIKA-lasituotteet sopivat erilaisiin kohteisiin.

Suunnittelijoille -> Nika-tuotteet

Yksilölliset ratkaisut monipuolisesta valikoimasta

NIKA tuotteet suunnitellaan kohdekohtaisesti paikallisiin olosuhteisiin ja rakenteisiin sopiviksi. Omalla suunnittelulla varmistamme, että tuotteet ovat aina määräysten mukaisia. Parvekelasitukset ja terassilasitukset ovat CE-merkittyjä tuotteita. Karkaistut lasit valmistetaan noudatten EN12150-2 ja DIN1249-12 standardeja. Laseihin on tarjolla lukuisia sävyvaihtoehtoja. Lasit valmistetaan omalla lasitehtaallamme.

Parvelasitukset ja terassilasitukset ovat testattu VTT:llä EN12211 tuulenpaine testin ja EN12600 iskutestin mukaisesti. Lasituksissa käytettävät komponentit on testattu ISO4892-2 UV-vanhennus testillä.
Kaiderakenteet suunnitellaan käyttöturvallisuusasetusten mukaisesti noudatten standardissa SFS-EN1991-1-1 määriteltyjä kuormia. Kaideverhous valitaan yhdessä asiakkaan kanssa ja suunnitellaan kaiderakenteeseen sopivaksi. Kaideratkaisussa on valittavana useita käsijohdevaihtoehtoja. Kaidetyypiksi on valittavana tolpaton ja tolpallinen kaide. Kaiteeseen voidaan valita lukuisia eri koristeputkivaihtoehtoja.

Rakenteissa käytettävät alumiinit ovat pulverimaalattuja RAL värikartaston sävyjä. Sävyjen toleransseissa noudatamme kulloisenkin värivalmistajan laatu toleransseja. Alumiinit ovat pääsääntöisesti EN-AW 6063 T6 ja EN-AW 6060 T6 seosta ja valmistettu EN755-9 toleransseja noudattaen.

Miksi NIKA-lasitus? 

Lasitusalan edelläkävijä
Tuotteemme ovat helppokäyttöisä ja kestäviä. Oma lasituotantomme tuo meille kustannusetua ja digitaaliset työkalut toimitusvarmuutta. Tuotteemme ovat myös ympäristöystävällisiä.

Laadukkaat ja turvalliset kotimaiset tuotteet
Meillä on lasitustuotteista yli 30 vuoden kokemus. Nikan tuotteita on kehitetty jatkuvasti herkällä korvalla asiakkaiden palautetta kuunnellen. Ne ovat turvallisia, kestäviä ja tyylikkäitä.

Ympäristöystävällinen
Tuotantomme sivuvirrat kierrätetään sataprosenttisesti ja käytämme tuotannossamme mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä raaka-aineita. Parvekelasitus pienentää tutkitusti n. 6% asunnon energiakulutusta.

Pitkät teolliset perinteet
Poiketen lähes kaikista muista toimialallamme oma lasitehtaamme valmistaa tuotteissamme käytetyt lasit. Näin varmistamme lasien turvallisuuden. Lisäksi oma lasituotanto tuo toimintaamme nopeutta, ketteryyttä ja kustannusetua. Myös omat digitaaliset suunnittelu- ja tuotannonohjausjärjestelmämme ovat pitkälle kehittyneitä ja tuovat toimintaamme tehokkuutta ja varmuutta.

lasijalostus nika

Nika-lasituotteet

Suunnittelukansiot

NIKA-tuotekansioista löydät teknistä tuotetietoa NIKA-Lasituksista.

nika-parvekelasitu

NIKA-parvekelasitus tuotekansio suunnittelijoille

nika-terassilasitus

NIKA-terassilasitus tuotekansio suunnittelijoille

nika-liukulasitus

NIKA-liukulasitus tuotekansio suunnittelijoille

NIKA-parvekekaide tuotekansio suunnittelijoille

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella uudiskohteen projektista tai saneerauskohteesta? Ota yhteyttä, niin autamme nopeasti.

Kristian Vanamo
Toimitusjohtaja
puh. 0504652680
kristian.vanamo@nika.fi

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  Avoin työpaikka: Kesätyöntekijä 2024

  Tule meille töihin! Aluroll on erikoistunut terassi- ja parvekelasitusten suunnitteluun ja valmistukseen Lukkan- ja Nika-brändeillä. …

  Lue lisää

  Avoin työpaikka: Kesätyöntekijä 2024

  Tule meille töihin! Aluroll on erikoistunut terassi- ja parvekelasitusten suunnitteluun ja valmistukseen Lukkan- ja Nika-brändeillä. …

  Lue lisää

  Miksi parvekelasit kannattaa hankkia syksyllä?

  Parvekkeella on aina hyvä sää! Siksi syksy on mainio aika hankkia parvekelasitus. Lasitetuilla parvekkeilla voidaan …

  Lue lisää

  Nika panostaa tuotteiden turvallisuuteen

  Tikkurilan kaideturman jälkeen julkisuudessa ja kulisseissa on käyty paljon keskustelua lasikaiteiden turvallisuudesta. NIKA kaiteet on …

  Lue lisää


  SOITA