Kuluttajille

Lasitukset tuovat lisää tilaa ja iloa elämään

Lasituksen avulla parveke ja terassi heräävät uuteen elämään, josta pääset nauttimaan. Lasitus on edullinen ja vaivaton tapa saada lisätilaa koko perheelle ja lemmikeille. Lasitetulle parvekkeelle tai terassille voit sisustaa kotoisan oleskelutilan tai luoda sinne oman pienen puutarhasi.

Internetreso-1

Miksi NIKA?

Lasitusalan edelläkävijä
Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä ja kestäviä. Oma lasituotantomme tuo meille kustannusetua ja digitaaliset työkalut toimitusvarmuutta. Tuotteemme ovat myös ympäristöystävällisiä.

Laadukkaat ja turvalliset kotimaiset tuotteet
Meillä on lasitustuotteista yli 30 vuoden kokemus. NIKA:n tuotteita on kehitetty jatkuvasti herkällä korvalla asiakkaiden palautetta kuunnellen. Ne ovat turvallisia, kestäviä ja tyylikkäitä.

Ympäristöystävällinen
Tuotantomme sivuvirrat kierrätetään sataprosenttisesti ja käytämme tuotannossamme mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä raaka-aineita. Parvekelasitus pienentää tutkitusti n. 6% asunnon energiakulutusta.

Pitkät teolliset perinteet
Poiketen lähes kaikista muista toimialallamme oma lasitehtaamme valmistaa tuotteissamme käytetyt lasit. Näin varmistamme lasien turvallisuuden. Lisäksi oma lasituotanto tuo toimintaamme nopeutta, ketteryyttä ja kustannusetua. Myös omat digitaaliset suunnittelu- ja tuotannonohjausjärjestelmämme ovat pitkälle kehittyneitä ja tuovat toimintaamme tehokkuutta ja varmuutta.

   

Valmistamme omalla lasitehtaalla Suomessa tuotteissamme käytetyt lasit. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki, mikä takaa tuotteiden kotimaisuuden.

Tuotteet kuluttajille

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko NIKA-tuotteista? Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä - palvelemme yksityisasiakkaita kaikissa kanavissa.

Pääkaupunkiseutu
Teijo Maaninka
Kuluttajat
puh. 050 5593 994
teijo.maaninka@nika.fi

Muu Suomi
Katso lähin jälleenmyyjäsi.

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  Parvekelasituksen trendit vuonna 2024

  Vuonna 2024 parvekelasitusten trendit tulevat keskittymään yhä enemmän monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja esteettiseen sekä vastuulliseen suunnitteluun.

  Lue lisää

  Parvekelasituksen trendit vuonna 2024

  Vuonna 2024 parvekelasitusten trendit tulevat keskittymään yhä enemmän monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja esteettiseen sekä vastuulliseen suunnitteluun.

  Lue lisää

  Mitä lupia parvekelasitus vaatii?

  Kun harkitset parvekelasituksen asentamista, on ensisijaisen tärkeää ottaa huomioon taloyhtiön luvat ja määräykset. Alla muutamia …

  Lue lisää

  Milloin on aika vaihtaa vanhat parvekelasit uusiin?

  Parvekelasituksen ansiosta parvekkeesi muuntautuu ylimääräiseksi huoneeksi, joka kutsuu sinut nauttimaan raikkaasta ilmasta aikaisesta keväästä pitkälle …

  Lue lisää


  SOITA