Parvekelasit

Parvekelasituksen elinkaarin on pitkä ja se säästää itsensä takaisin elinkaarensa aikana. Lasitukset suunnitellaan tapauskohtaisesti paikallisiin olosuhteisiin ja rakenteisiin sopiviksi. Lasin valintaan vaikuttavat tuuli- ja sääolosuhteet sekä paikalliset rakennusmääräykset.

Projektiasiakkaille -> Tuotteet -> Parvekelasit

Varmatoiminen ja turvallinen parvekelasitus

NIKA:n lasituksia on kehitetty herkällä korvalla asiakkaiden palautetta kuunnellen. Ne ovat turvallisia, kestäviä ja tyylikkäitä. Oikein asennetusta NIKA-Lasituksesta ei tarvitse pelätä reklamaatioita. Tuotteissa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja. Tuotteet on testattu VTT:llä ja niillä on viranomaismääräysten mukaiset suoritusarvot. Tuotteet suunnittelee kohdekohtaisesti omat suunnittelijamme. Kaikista kohteista toimitetaan asiakkaan niin halutessa lujuuslaskelmat.

 

Miksi NIKA-parvekelasitus?

Korkealaatuiset tuotteet
NIKA:n lasitukset ovat turvallisia, kestäviä ja tyylikkäitä. CE-merkityt parvekelasitukset valmistetaan kotimaassa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Panostamme turvallisuuteen
Poiketen lähes kaikista muista toimialallamme oma lasitehtaamme valmistaa tuotteissamme käytetyt lasit. Näin varmistamme lasien turvallisuuden. Tuotteet on testattu VTT:llä ja niillä on viranomaisvaatimusten mukaiset suoritusarvot.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto
Tuotantomme sivuvirrat kierrätetään sataprosenttisesti ja käytämme tuotannossamme mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä raaka-aineita. Parvekelasitus pienentää tutkitusti n. 6% asunnon energiakulutusta.

Helppokäyttöinen
Lasit liukuvat kiskoilla kevyesti. NIKA:n yhden käden avausmekanismi on kätevä ja helppokäyttöinen.

Saat NIKA-parvekelasitukselle viiden vuoden takuun.

 

Oscar 5

Testatut ja turvalliset CE-merkityt tuotteet

NIKA:n parveke- ja terassilasitukset ovat kotimaassa valmistettuja CE-merkittyjä tuotteita.

Parvelasitukset ja terassilasitukset ovat testattu VTT:llä ja ovat turvallisia käyttää. Parvekelasitukset ja terassilasitukset ovat testattu EN12211 tuulenpaine testin ja EN12600 iskutestin mukaisesti. Lasituksissa käytettävät komponentit on testattu ISO4892-2 UV-vanhennus testillä.

Vantörsvägen 275 2 (1)

Teknisia tietoja

Parvekelasitukset toteutetaan käyttämällä 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia. Karkaistut lasit valmistetaan noudatten EN12150-2 ja DIN1249-12 standardeja. Laseihin on tarjolla lukuisia sävyvaihtoehtoja. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi tylppäreunaisiksi siruiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Rakenteissa käytettävät alumiinit ovat pulverimaalattuja RAL-värikartaston sävyjä. Voit tilata NIKA-parvekelasituksen kaikissa RAL-sävyissä. Kaikissa NIKA-tuotteissa käytetyissä materiaaleissa on huomioitu pohjoiset sääolosuhteet ja ne kestävät sateen, pakkasen ja UV-säteilyn vaikutukset. Kaikki kiinnikkeet ovat ruostumattomista materiaaleista valmistettuja.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella uudiskohteen projetista tai saneerauskohteesta? Ota yhteyttä, niin autamme nopeasti.

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  Miksi parvekelasit kannattaa hankkia syksyllä?

  Parvekkeella on aina hyvä sää! Siksi syksy on mainio aika hankkia parvekelasitus. Lasitetuilla parvekkeilla voidaan …

  Lue lisää

  Miksi parvekelasit kannattaa hankkia syksyllä?

  Parvekkeella on aina hyvä sää! Siksi syksy on mainio aika hankkia parvekelasitus. Lasitetuilla parvekkeilla voidaan …

  Lue lisää

  Nika panostaa tuotteiden turvallisuuteen

  Tikkurilan kaideturman jälkeen julkisuudessa ja kulisseissa on käyty paljon keskustelua lasikaiteiden turvallisuudesta. NIKA kaiteet on …

  Lue lisää

  Parvekelasituksen hyödyt

  Mikäli harkitset NIKA-parvekelasituksen hankintaa, alla muutamia hyötyjä, jotka toivottavasti auttavat sinua päätöksen teossa: Helppokäyttöinen, turvallinen …

  Lue lisää


  SOITA