Alumiinikaiteet

NIKA-alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä NIKA-parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi voit valita esimerkiksi lasia, rakennuslevyä tai peltiä. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle.

Projektiasiakkaille -> Tuotteet -> Alumiinikaiteet

Alumiinikaide säästää rakenteita

NIKA-kaidejärjestelmää voidaan käyttää sekä uudis-, että saneerauskohteissa. Kaidejärjestelmän avulla voidaan korostaa rakennuksen arkkitehtonisia piirteitä tai päivittää julkisivu nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi. NIKA-Alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä Nika-Parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi voit valita mm. lasia, rakennuslevyä tai peltiä.
NIKA-kaiteilla on viranomaismääräysten mukaiset suoritusarvot. Tuotteet suunnittelee kohdekohtaisesti omat suunnittelijamme. Kaikista kohteista toimitetaan asiakkaan niin halutessa lujuuslaskelmat.
.

Miksi NIKA-alumiinikaide?

Kotimainen Avainlippu-tuote
NIKA:n alumiinikaiteet ovat turvallisia, kestäviä ja tyylikkäitä. NIKA:n kaiteet valmistetaan kotimaassa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Monipuolinen valikoima
NIKA-kaidemallisto on hyvin monipuolinen. Valikoimista löytyy tolpaton kaide ja useita tolpallisen kaiteen malleja. NIKA:n kaidejärjestelmillä voidaan suunnitella juuri teidän kohteeseen sopiva ratkaisu.

Ympäristöystävällinen
NIKA on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tuotantomme sivuvirrat kierrätetään sataprosenttisesti ja käytämme tuotannossamme mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä raaka-aineita.

NIKA-alumiinikaiteilla on viiden vuoden takuu.

Tietoa NIKA-alumiinikaiteesta

Kaiteissa on alumiiniset pystytolpat, niihin kiinnitetyt käsijohteet ja kehysprofiilit, joihin toivomasi verhousmateriaalit kiinnitetään. NIKA-alumiinikaiteeseen kuuluvat alumiiniprofiilit valmistetaan Euronormin mukaisesta seoksesta ja ne on pintakäsitelty säänkestävällä polyester pulverimaalilla RAL-värikartan sävyihin. Verhousmateriaalina voidaan käyttää esim. lasia, rakennuslevyä, peltiä tms. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin. Kaiteet suunnitellaan ja materiaalit valitaan aina yksilöllisesti talon ilmeeseen ja parvekeratkaisuun sopivaksi.

kaiteet-taustakuva

Teknisiä lisätietoja

NIKA-alumiinikaiteen kaidetolpat voidaan kiinnittää patentoidulla mekanismilla joko parvekkeen etureunaan tai laatan päälle. Rakennesuunnittelussa otetaan huomioon rakenteiden kuormitusmääräysten lisäksi myös mahdollisen lasituksen aiheuttamat kuormitukset. Kaiteen kiinnityksessä käytetään normien mukaisia kiinnitystapoja ja materiaaleja.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella uudiskohteen projetista tai saneerauskohteesta? Ota yhteyttä, niin autamme nopeasti.

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

Antti Kurvinen
Toimitusjohtaja
puh. 0400 551 750
antti.kurvinen@nika.fi

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  Nika panostaa tuotteiden turvallisuuteen

  Tikkurilan kaideturman jälkeen julkisuudessa ja kulisseissa on käyty paljon keskustelua lasikaiteiden turvallisuudesta. NIKA kaiteet on …

  Lue lisää

  Nika panostaa tuotteiden turvallisuuteen

  Tikkurilan kaideturman jälkeen julkisuudessa ja kulisseissa on käyty paljon keskustelua lasikaiteiden turvallisuudesta. NIKA kaiteet on …

  Lue lisää

  Parvekelasituksen hyödyt

  Mikäli harkitset NIKA-parvekelasituksen hankintaa, alla muutamia hyötyjä, jotka toivottavasti auttavat sinua päätöksen teossa: Helppokäyttöinen, turvallinen …

  Lue lisää

  Kevät saapuu nopeammin lasitetulle parvekkeelle

  Lasitettu NIKA-parveke aikaistaa kevättä ja pidentää kesää pitkälle syksyyn. Lasitetulle parvekkeelle saat yrtit ja taimet …

  Lue lisää


  SOITA