Alumiinikaiteet

NIKA-alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä NIKA-parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi voit valita esimerkiksi lasia, rakennuslevyä tai peltiä. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle.

Projektiasiakkaille -> Tuotteet -> Alumiinikaiteet

Alumiinikaide säästää rakenteita

NIKA-kaidejärjestelmää voidaan käyttää sekä uudis-, että saneerauskohteissa. Kaidejärjestelmän avulla voidaan korostaa rakennuksen arkkitehtonisia piirteitä tai päivittää julkisivu nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi. NIKA-Alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä Nika-Parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää, sillä verhousmateriaaliksi voit valita mm. lasia, rakennuslevyä tai peltiä.
NIKA-kaiteilla on viranomaismääräysten mukaiset suoritusarvot. Tuotteet suunnittelee kohdekohtaisesti omat suunnittelijamme. Kaikista kohteista toimitetaan asiakkaan niin halutessa lujuuslaskelmat.
.

Miksi NIKA-alumiinikaide?

Kotimainen Avainlippu-tuote
NIKA:n alumiinikaiteet ovat turvallisia, kestäviä ja tyylikkäitä. NIKA:n kaiteet valmistetaan kotimaassa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Monipuolinen valikoima
NIKA-kaidemallisto on hyvin monipuolinen. Valikoimista löytyy tolpaton kaide ja useita tolpallisen kaiteen malleja. NIKA:n kaidejärjestelmillä voidaan suunnitella juuri teidän kohteeseen sopiva ratkaisu.

Ympäristöystävällinen
NIKA on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tuotantomme sivuvirrat kierrätetään sataprosenttisesti ja käytämme tuotannossamme mahdollisimman pitkälle kierrätettyjä raaka-aineita.

NIKA-alumiinikaiteilla on viiden vuoden takuu.

Tietoa NIKA-alumiinikaiteesta

Kaiteissa on alumiiniset pystytolpat, niihin kiinnitetyt käsijohteet ja kehysprofiilit, joihin toivomasi verhousmateriaalit kiinnitetään. NIKA-alumiinikaiteeseen kuuluvat alumiiniprofiilit valmistetaan Euronormin mukaisesta seoksesta ja ne on pintakäsitelty säänkestävällä polyester pulverimaalilla RAL-värikartan sävyihin. Verhousmateriaalina voidaan käyttää esim. lasia, rakennuslevyä, peltiä tms. Verhousmateriaali voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin. Kaiteet suunnitellaan ja materiaalit valitaan aina yksilöllisesti talon ilmeeseen ja parvekeratkaisuun sopivaksi.

nika-helsingin-toolon-oscar-parvekelasitus

Teknisiä lisätietoja

NIKA-alumiinikaiteen kaidetolpat voidaan kiinnittää patentoidulla mekanismilla joko parvekkeen etureunaan tai laatan päälle. Rakennesuunnittelussa otetaan huomioon rakenteiden kuormitusmääräysten lisäksi myös mahdollisen lasituksen aiheuttamat kuormitukset. Kaiteen kiinnityksessä käytetään normien mukaisia kiinnitystapoja ja materiaaleja.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella uudiskohteen projektista tai saneerauskohteesta? Ota yhteyttä, niin autamme nopeasti.

Kristian Vanamo
Toimitusjohtaja
puh. 0504652680
kristian.vanamo@nika.fi

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  NIKA – vastuullinen kumppani parvekelasituksiin

  Vastuullisuus on laaja ja keskeinen arvo parvekelasien valinnassa, ja se ohjaa kaikkia toimiamme. NIKAlle vastuullisuus merkitsee monia asioita, joiden ansiosta voimme ylpeänä kutsua itseämme vastuulliseksi kumppaniksi niin isoihin kuin pienempiinkin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää

  NIKA – vastuullinen kumppani parvekelasituksiin

  Vastuullisuus on laaja ja keskeinen arvo parvekelasien valinnassa, ja se ohjaa kaikkia toimiamme. NIKAlle vastuullisuus merkitsee monia asioita, joiden ansiosta voimme ylpeänä kutsua itseämme vastuulliseksi kumppaniksi niin isoihin kuin pienempiinkin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää

  Parvekelasituksen hankkiminen taloyhtiöön – 10 kysymystä ja vastausta

  Taloyhtiöön kannattaa hankkia yhtenäiset parvekelasit monestakin eri syystä. Koostimme tähän artikkeliin 10 kysymystä ja vastausta aiheeseen liittyen, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen taloyhtiönne puolesta.

  Lue lisää

  Miksi valita juuri NIKA-lasituotteet?

  Miksi valita juuri NIKA-lasituotteet? Kerromme tässä artikelissa viisi erinomaista syytä valita juuri NIKA kumppaniksi pienempiin ja isoihin lasitusprojekteihin.

  Lue lisää


  SOITA