Uudiskohde – Asunto Oy Helsingin Onnimanni

Kerrostalon parvekelasitus Helsingissä

  • Kohteen tyyppi: Uudiskohde
  • Kohteen nimi: Asunto Oy Helsingin Onnimanni
  • Kohteen osoite: Käskynhaltijantie 40, 00640 Helsinki (Oulunkylä)

Ensimmäinen yhteistyö Arkta Reposen kanssa

Tyylikäs uudiskohde, Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Asunto Oy Helsingin Onnimanni, valmistuu elokuun 2024 aikana. Kohteeseen valittiin NIKA-parvekelasitukset ja lasitettavia parvekkeita oli  kolmetoista kappaletta.

Projektin toteuttaja Arkta Reponen päätyi yhteistyöhön Nika Lasitus Oy:n kanssa tarjouskilpailutuksen jälkeen. Hankinnoista vastaava Mika Bredin Arkta Reposelta kertoo, että Nika Lasitus Oy:n tarjous erottui kilpailijoista paitsi hinnan myös laadun ja luotettavuuden suhteen.

“NIKA tarjosi kohdekohtaista joustavaa palvelua, minkä vuoksi päätimme valita heidät toteuttamaan kohteen lasituksia”, kertoo Bredin.

Asunto Oy Helsingin Onnimanni on Arkta Reposen ensimmäinen kohde, johon valittiin NIKA-parvekelasitukset.

Tarkkaan mitoitettu lasitusratkaisu

As Oy Onnimanniin tilattu lasitusratkaisu oli yksilöllinen, kuten useimmat uudiskohteet ovat.

“Lasitus asennettiin osittain muuratun ja osittain metallisen kaiderakenteen yhteyteen, mikä on  yleinen tapa, ja siinä metallinen kaide toimii varsinaisena turvakaiteena”, kertoo Bredin.

NIKA-lasitus asennettiin kohteeseen käyttövalmiina, sillä toimittajalla on tälläisissä projekteissa aina asennusvastuu. Bredin on tyytyväinen siihen, miten joustavasti asennus toteutettiin ja haastaviin ratkaisuihin löytyi räätälöity toteutustapa.

Yhteistyö NIKA:n kanssa sujui hankinnan kannalta jouhevasti ja prosessi oli helppo tarjouspyynnöstä valmiin työn vastaanottoon. Työmaalta ei kuulunut mitään, mikä on tällaisessa kontekstissa hyvä asia. NIKA on joustava kumppani, jonka kanssa voi sopia jouhevasti kaikista yksityiskohdista”, kuvailee Bredin.

NIKA-lasitus sisältää aina tarvittavat dokumentit ja laskelmat ja kaikki osat on tarkkaan mitoitettu kohteeseen.

”Lasitushankinnoissa arvostamme erityisesti sitä, että kohdekohtaisesti pystytään räätälöimään ratkaisuja, sillä joka kohteessa pitää miettiä erikseen toimivat detaljit ja liitynnät ympäröiviin rakenteisiin. NIKA:n kanssa tämä toteutui erityisen onnistuneesti”, kertoo Bredin.

Asennetut tuotteet

  • NIKA-Parvekelasitus


SOITA