Milloin on aika vaihtaa vanhat parvekelasit uusiin?

Parvekelasituksen ansiosta parvekkeesi muuntautuu ylimääräiseksi huoneeksi, joka kutsuu sinut nauttimaan raikkaasta ilmasta aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Jotta voit nauttia parvekkeestasi kaikkina vuodenaikoina, on tärkeää pitää parvekelasit puhtaina ja kunnossa. Pienellä huolella ja säännöllisellä huollolla varmistat, että parvekkeesi on aina valmis vastaanottamaan sinut ja vieraasi.

Muista siis aika ajoin tarkistaa, ovatko lasit kunnossa vai kaipaavatko ne kenties hieman rakkautta ja huolenpitoa. Pidä ne puhtaina varmista, että kaikki osat toimivat moitteettomasti. Tarjoamme tarkastuspalvelua taloyhtiöille huolehtiaksemme siitä, että parvekelasit pysyvät pitkään hyväkuntoisina.

Mitkä ovat merkkejä siitä, että olisi ehkä aika uusia parvekelasit?

Me kerromme sinulle vastauksen alla. Nämä neljä kohtaa on hyvä pitää mielessä, jos parvekelasit ovat jääneet vaille ansaitsemaansa huomiot:

1. Jos parvekelaseissa on näkyviä halkeamia, naarmuja tai muita vaurioita, saattaa olla aika harkita lasien uusimista, jotta isommilta vahingoilta vältyttäisiin.

2. Jos parvekelasit ovat olleet jo vuosikymmeniä käytössä, kannattaa arvioida onko niiden kunto enää käyttökelpoinen. Kehitämme jatkuvasti NIKA-parvekelaseja, joten tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä, jotta voimme esitellä teille uusimmat vaihtoehdot ja esteettisimmät ratkaisut.

3. Jos lasien pesun yhteydessä sumeus ei lähde, on se merkki siitä, että lasit olisi aika vaihtaa. Hyvin pitkälle sumeus kyllä lähtee oikeilla pesutekniikoilla, mutta liian vanha lasi ei välttämättä enää kirkastukaan.

4. Jos parvekelasien käyttömekanismit ovat heikentyneet eikä lasien käyttö ole enää yhtä helppoa ja mutkatonta kuten aiemmin, on aika harkita lasien vaihtamista. Tällaisessakin tapauksessa voit olla meihin yhteydessä ja tarkistamme tilanteen sekä ehdotamme mahdollista uutta ratkaisua.

Miksi parvekelaseista kannattaa pitää hyvää huolta?

Parvekelasit on hyvä pitää kunnossa ja käyttökelpoisina monestakin eri syystä. Tuotteemme ovat erittäin pitkäikäisiä ja laadukkaita eikä vaihtotarvetta välttämättä tule. Jos niin kuitenkin käy, olemme apunasi.

Vaihtamalla parvekelasit viimeisimpien teknologioiden mukaisiksi, voimme taata parvekelasien turvallisuuden ja kestävyyden. Nykyaikaiset ratkaisut parvekelasituksissa ovat kaikista kestävimpiä ja huolettomimpia. Elämäntilanteen muuttuessa kannattaa pohtia onko esimerkiksi parvekkeen lisäturvallisuuden tarpeen arviointi paikallaan.

Tiesitkö, että uuden NIKA-lasituksen takuu on viisi vuotta? Vaihtamalla meidän viimeisimpiin mekanismeihin, saat nauttia jälleen pitkästä takuuajasta.

Kannattaa myös muistaa, että asunnon arvo ja ulkonäkö säilyy parhaiten, kun parvekelasit ovat kunnossa. Parhaassa tapauksessa ne jopa nostavat asunnon arvoa ja ovat näin ollen tärkeä myyntivaltti. Pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä meihin ja sovitaan tarvittavat toimenpiteet!


SOITA