Miksi parvekelasit kannattaa hankkia syksyllä?

Parvekkeella on aina hyvä sää! Siksi syksy on mainio aika hankkia parvekelasitus. Lasitetuilla parvekkeilla voidaan pidentää parvekkeiden käyttöikää ja suojata niitä sääoloilta. Lasitettu parveke on myös mukava vilpola etenkin syys- ja talviaikaan. Nikan parvekelasituksen ansiosta parvekkeen käyttöaika pitenee 3–4 kuukaudella joka vuosi. Vuodenajasta riippuen lasitettua parveketta voi käyttää niin leikkipaikkana, keittiöpuutarhana, olo- tai työhuoneena tai vaikka vilpolana. Parvekelasitusten hankkiminen taloyhtiöön nostaa myös asuntojen arvoa ja parantaa asumismukavuutta.

5 syytä hankkia lasitetut parvekkeet taloyhtiölle syksyllä

Suojaa sateelta, nauti kesästä pidempään
Lasitetun parvekkeen ansiosta voit nauttia ulkoilmasta silloinkin, kun sataa ja tuulee. Lasitus eristää myös lämpöä, ja lisälämpöä terassille tuo esimerkiksi infrapunalämmitin. Keväällä puolestaan kasvava auringonvalo lämmittää lasitetun terassin nopeastikin 20 asteeseen, jolloin kesä saa varaslähdön.

Säästää energiaa
Syksy on oikea aika ajatella lämmityskustannuksia. Parvekelasitus toimii eristeenä, pitäen lämmön sisällä ja kylmän ulkona. Tämä auttaa vähentämään lämmityskustannuksia talvikuukausina, mikä on paitsi ympäristöystävällistä, mutta säästää asumiskuluja.

Asuntojen arvonnousu
Parvekelasituksen asentaminen lisää taloyhtiön asuntojen arvoa. Mahdolliset ostajat ja vuokralaiset arvostavat lisätilaa ja mukavuutta, jonka parvekelasitus tarjoaa. Tämä voi tehdä taloyhtiöstä houkuttelevamman ja kilpailukykyisemmän markkinoilla.

Lisätilaa elämiseen
Parvekelasitus lisää asunnon käytettävää tilaa ympäri vuoden. Syksyllä monet asukkaat haluavat nauttia ulkoilmasta ja syksyisestä maisemasta, ja lasitus mahdollistaa tämän miellyttävissä olosuhteissa. Voit järjestää parvekkeellasi vaikka pieniä syksyisiä illanviettoja perheen ja ystävien kesken.

Asennus onnistuu syksyllä ja talvella
Syksy ja talvi ovat hyviä ajankohtia asentaa parvekelasituksia, sillä projekti on valmis nopeammin. Kevään tullen asennukset ruuhkautuvat. Asentajien aikataulut ovat myös paremmin neuvoteltavissa. Lupa-asiat myös sujuvat syksy- ja talviaikoina nopeammin.

Parvekelasituksen hankinta taloyhtiölle vaatii huolellista suunnittelua ja yhteistyötä asukkaiden ja taloyhtiön hallituksen kanssa. Me autamme projektin toteutuksessa ja teemme hankinnasta sujuvaa.

Ota yhteyttä projektimyyntiimme: 

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
p. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi


SOITA