Rahoitusratkaisut

Tiesitkö, että voit hankkia parvekelasituksen myös rahoituksella? Voit maksaa parvekelasituksen osissa OP:n rahoituksella siten kuin se sinulle parhaiten sopii.

Kuluttajille -> Rahoitusratkaisut

Lasituksen hinta ja rahoittaminen

Parvekelasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten parvekkeen koko, muoto ja asennustapa. Ilman näitä tietoja parvekelasituksen tarkkaa hintaa on mahdotonta sanoa. Voit kuitenkin tilata parvekkeellesi maksuttoman arviokäynnin. Käynnin aikana asiantuntijamme suunnittelee lasituksen yhdessä kanssasi ja ottaa parvekkeestasi mitat. Käynnin jälkeen saat tarjouksen, joka sisältää 3D-havainnekuvat sekä tarkan hinnan.

Parvekelasit OP:n rahoituksella

OP:n rahoitus on tarjolla Nika Lasitus Oy:n Helsingin myyntikonttorin tilauksiin, mutta kannattaa kysyä rahoitusta myös paikallisilta jälleenmyyjiltämme. OP:n rahoitukseen et tarvitse takaajia etkä vakuuksia, ja voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan luoton kokonaan pois.

Lasitettu parveke on hyvin edullinen tapa hankkia lisätilaa sinulle ja läheisillesi. Murto-osalla ympärivuotisen lämpimän tilan rakennuskustannuksista voit hankkia viihtyisän tilan, jota voi hyödyntää ympäri vuoden. Voit maksaa parvekelasituksen myös osissa. Saat kauttamme edullisen OP-rahoituksen joustavalla takaisinmaksuajalla ilman käsirahaa tai vakuuksia. Jäljellä olevan luoton voi halutessaan maksaa koska tahansa kokonaan pois.

OP:n rahoitus on tarjolla Nika Lasitus Oy:n Helsingin toimiston tilauksille, mutta rahoitusvaihtoehtoja kannattaa kysyä myös paikallisilta Nika-jälleenmyyjiltä pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Yleistä rahoituksesta

 • Rahoitusta 2 500-30 000 €
 • Maksa kerralla tai joustavasti erissä
 • Saat päätöksen nopeasti
 • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia
 • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko NIKA-tuotteista? Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä - palvelemme yksityisasiakkaita kaikissa kanavissa.

Pääkaupunkiseutu
Sara Lundberg
Kuluttajat
puh. 050 559 3908
sara.lundberg@nika.fi

Muu Suomi
Katso lähin jälleenmyyjäsi.

  Kirjoitukset aiheeseen liittyen

  Parvekelasituksen hyödyt

  Mikäli harkitset NIKA-parvekelasituksen hankintaa, alla muutamia hyötyjä, jotka toivottavasti auttavat sinua päätöksen teossa: Helppokäyttöinen, turvallinen …

  Lue lisää

  Parvekelasituksen hyödyt

  Mikäli harkitset NIKA-parvekelasituksen hankintaa, alla muutamia hyötyjä, jotka toivottavasti auttavat sinua päätöksen teossa: Helppokäyttöinen, turvallinen …

  Lue lisää

  Kevät saapuu nopeammin lasitetulle parvekkeelle

  Lasitettu NIKA-parveke aikaistaa kevättä ja pidentää kesää pitkälle syksyyn. Lasitetulle parvekkeelle saat yrtit ja taimet …

  Lue lisää

  NIKA-lasitusjärjestelmien huolto

  Lasitusjärjestelmät tarvitsevat myös huoltoa. Ensihuolto on hyvä suorittaa 3–5 vuoden kuluessa lasituksen asennuksesta. Tämän jälkeen …

  Lue lisää


  SOITA