Altanglas

Altanglas ger ett utmärkt skydd mot väder och vind, smuts och oljud. Du kan använda din inglasade altan som ett mysigt uterum nästan året runt. När du skyddar altanen med altanglas ökar användningen avsevärt, särskilt under vår och höst.

För projektkunder -> Produkter -> Altanglas

Säker och trygg altaninglasning

Altaninglasning är ett stolpfritt och sidohängt inglasningssystem precis som balkonginglasning. Skjutinglasningar från NIKA har utvecklats med stor lyhördhet för kundernas synpunkter. De är säkra, hållbara och eleganta. Med korrekt installerade inglasningar från NIKA behöver du inte oroa dig för reklamationer. Produkterna har tillverkats med material av hög kvalitet. Produkterna har testats hos VTT och har prestandavärden som uppfyller myndighetskraven. Produkterna utformas av våra egna designers från fall till fall. Hållfasthetsberäkningar tillhandahålls för alla artiklar om kunden begär det.

Varför balkonginglasning från NIKA? 

Produkter av hög kvalitet. Inglasningar från Nika är säkra, hållbara och eleganta. Nikas CE-märkta balkonginglasning är inhemskt tillverkad och har tilldelats märkningen Nyckelflaggan. Vi satsar på säkerhet Till skillnad från nästan alla andra i vår bransch tillverkar vår egen glasfabrik det glas som används i våra produkter. På så sätt garanterar vi glasets säkerhet. Produkterna har testats hos VTT och har prestandavärden som uppfyller myndighetskraven. Ett miljövänligt alternativ Vi återvinner hundra procent av biprodukterna från vår produktion och använder råmaterial som återvinns i så stor utsträckning som möjligt. Lätt att använda Glasen glider lätt på skenorna. Nikas enhandsmekanism för öppning är bekväm och enkel att använda. Du får fem års garanti på din balkonginglasning från NIKA.

Ramfritt vik-in-system fullhöjdsglas - NIKA Inglasning

Teknisk information

Altaninglasning öppnas genom att det första vridbara glaset svängs upp, de andra skjutbara glasen skjuts åt sidan och öppnas sedan tillsammans. Till skillnad från balkongglas har altanglas en lägre profil. Systemet är ramlöst och glider lätt. De övre och nedre profilerna i inglasningssystemet är tillverkade av tjockväggig aluminium, vilket innebär att dess prestanda inte försämras med tiden. Tack vare aluminiumprofilerna och de färdigbearbetade plastdetaljerna blir inglasningen en fulländad helhet som passar väl in i den omgivande miljön. Det aluminium som används i konstruktionerna är pulverlackerat i RAL-färger. Du kan beställa balkonginglasning från NIKA i alla RAL-nyanser. Alla material som används i NIKA:s produkter är utformade för att tåla nordiska väderförhållanden och är resistenta mot regn, frost och UV-strålning. Alla fästen är tillverkade av rostfritt material.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella uudiskohteen projetista tai saneerauskohteesta? Ota yhteyttä, niin autamme nopeasti.

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

Antti Kurvinen
Toimitusjohtaja
puh. 0400 551 750
antti.kurvinen@nika.fi

  Relaterade artiklar

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

  En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

  Läs mer

  Underhåll av inglasningssystem från NIKA

  Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

  Läs mer


  SOITA