Finansiella lösningar

Visste du att du även kan skaffa en balkonginglasning med finansiering? Du kan delbetala balkonginglasningen med OP-finansiering på det sätt som passar dig bäst.

För konsumenter -> Finansiella lösningar

Pris och finansiering av inglasningar

Priset för balkonginglasningen påverkas av många saker, t.ex. balkongens storlek, form och monteringsmetod. Utan denna information är det omöjligt att säga det exakta priset för en balkonginglasning. Du kan dock beställa ett kostnadsfritt utvärderingsbesök för din balkong. Under besöket kommer vår expert att utforma inglasningen tillsammans med dig och ta mått på din balkong. Efter besöket får du en offert med 3D-bilder och ett exakt pris.

Balkonginglasning med OP-finansiering OP-finansiering är tillgänglig för beställningar från Nika Lasitus Oy:s försäljningskontor i Helsingfors, men du bör också fråga våra lokala återförsäljare om finansiering. Du behöver inga borgensmän eller garantier och du kan alltid välja att betala av den utestående krediten i sin helhet.

En inglasad balkong är ett mycket fördelaktigt sätt att skapa mer bostadsyta för dig och dina nära och kära. För en bråkdel av kostnaden för att bygga ett uppvärmt uterum året runt kan du få ett mysigt utrymme som för dig närmare naturen. Du kan också delbetala balkonginglasningen. Vi erbjuder dig förmånlig OP-finansiering med flexibla återbetalningstider utan handpenning eller säkerhet. Du kan när som helst välja att betala hela den återstående krediten. OP-finansiering är tillgänglig för beställningar som görs av Nika Lasitus Oy:s kontor i Helsingfors, men du bör också fråga lokala Nika-återförsäljare utanför huvudstadsregionen om finansieringsalternativ.

Allmän information om finansiering

 • Finansiering 2 500–30 000 EUR
 • Betala med en engångssumma eller flexibelt i delbetalningar
 • Få ett snabbt beslut
 • Ingen deposition, säkerhet eller borgensmän
 • Räntefri och kostnadsfri första faktura

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko NIKA-tuotteista? Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä - palvelemme yksityisasiakkaita kaikissa kanavissa.

Pääkaupunkiseutu
Teijo Maaninka
Kuluttajat
puh. 050 5593 994
teijo.maaninka@nika.fi

Muu Suomi
Katso lähin jälleenmyyjäsi.

  Relaterade artiklar

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

  En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

  Läs mer

  Underhåll av inglasningssystem från NIKA

  Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

  Läs mer


  SOITA