Skjutglas

Vertikala skjutglas ger ett utmärkt skydd mot väderförhållanden, smuts och oljud.

För projektkunder -> Produkter -> Skjutglas

Säkra och trygga skjutinglasningar

Skjutinglasningar från NIKA har utvecklats med stor lyhördhet för kundernas synpunkter. De är säkra, hållbara och eleganta. Med korrekt installerade inglasningar från NIKA behöver du inte oroa dig för reklamationer. Produkterna har tillverkats med material av hög kvalitet. Produkterna har testats hos VTT och har prestandavärden som uppfyller myndighetskraven. Produkterna utformas av våra egna designers från fall till fall. Hållfasthetsberäkningar tillhandahålls för alla artiklar om kunden begär det.

Varför skjutglas från NIKA?

Högkvalitativa produkter Inglasningar från NIKA är säkra, hållbara och eleganta. CE-märkt balkonginglasning är inhemskt tillverkad och har tilldelats märkningen Nyckelflaggan. Vi satsar på säkerhet Till skillnad från nästan alla andra i vår bransch tillverkar vår egen glasfabrik det glas som används i våra produkter. På så sätt garanterar vi glasets säkerhet. Produkterna har testats hos VTT och har prestandavärden som uppfyller myndighetskraven. Ett miljövänligt alternativ Vi återvinner hundra procent av biprodukterna från vår produktion och använder råmaterial som återvinns i så stor utsträckning som möjligt. Lätt att använda Glasen glider lätt på skenorna – låsen är lätta att använda och tillförlitliga. Du får fem års garanti på din balkonginglasning från NIKA.

Information om skjutbar inglasning från NIKA

Vertikala skjutglas från NIKA är ett bra alternativ till altaninglasning från NIKA.  Profilerna är försedda med en borstlist. När de är stängda de är sammankopplade. På så sätt bildar flera element en enda kompakt vägg. Tack vare dess vertikala struktur ger de ett något bättre skydd mot väderförhållanden än altaninglasning. Dessutom öppnas de inte till en klunga på altanen, som altan- eller balkonginglasningen, så de tar inte upp plats på själva altanen. De övre och nedre profilerna i inglasningssystemet är tillverkade av tjockväggig aluminium, vilket innebär att dess prestanda inte försämras med tiden. Tack vare aluminiumprofilerna och de färdigbearbetade plastdetaljerna blir inglasningen en fulländad helhet som passar väl in i den omgivande miljön.

Internetresoluutio-14

Teknisk information

Skjutbara inglasningar från NIKA är inhemskt tillverkade, CE-märkta produkter. Balkong- och skjutglasen har testats hos VTT och är säkra att använda. Skjutbara inglasningar är tillverkade av 4 mm eller 6 mm härdat säkerhetsglas. Härdat säkerhetsglas är mycket starkt och kräver en kraftig stöt för att gå sönder. Om inglasningen av någon anledning går sönder kommer den att splittras i små trubbiga fragment överallt, så att den inte orsakar allvarliga skador. Det aluminium som används i konstruktionerna är pulverlackerat i RAL-färger. Du kan beställa balkonginglasning från NIKA i alla RAL-nyanser. Alla material som används i NIKA:s produkter är utformade för att tåla nordiska väderförhållanden och är resistenta mot regn, frost och UV-strålning. Alla fästen är tillverkade av rostfritt material.

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella uudiskohteen projektista tai saneerauskohteesta? Ota yhteyttä, niin autamme nopeasti.

Kristian Vanamo
Toimitusjohtaja
puh. 0504652680
kristian.vanamo@nika.fi

Toni Avikainen
Projektipäällikkö
puh. 050 559 3979
toni.avikainen@nika.fi

  Relaterade artiklar

  Parvekelasituksen trendit vuonna 2024

  Vuonna 2024 parvekelasitusten trendit tulevat keskittymään yhä enemmän monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja esteettiseen sekä vastuulliseen suunnitteluun.

  Lue lisää

  Parvekelasituksen trendit vuonna 2024

  Vuonna 2024 parvekelasitusten trendit tulevat keskittymään yhä enemmän monikäyttöisyyteen, kestävyyteen ja esteettiseen sekä vastuulliseen suunnitteluun.

  Lue lisää

  Mitä lupia parvekelasitus vaatii?

  Kun harkitset parvekelasituksen asentamista, on ensisijaisen tärkeää ottaa huomioon taloyhtiön luvat ja määräykset. Alla muutamia …

  Lue lisää

  Milloin on aika vaihtaa vanhat parvekelasit uusiin?

  Parvekelasituksen ansiosta parvekkeesi muuntautuu ylimääräiseksi huoneeksi, joka kutsuu sinut nauttimaan raikkaasta ilmasta aikaisesta keväästä pitkälle …

  Lue lisää


  SOITA